Over Drie

Het enige poppodium in het Westland met meerdere genres van beginnende tot ervaren bands en individuele muzikanten.

drie logo
zaal

Wat is Drie?

Stichting Westlands Popcentrum Nederland Drie afgekort Drie, is het enige popcentrum in het Westland. Deze stichting draait geheel op vrijwilligers. Elk weekend organiseren wij verschillende activiteiten met de focus op live muziek. Bij ons kan muziek van meerdere genres zoals: Pop, Rock, Funk, Indie, Blues, Metal en Elektronische DJ-muziek beluistert en beoefend worden. Bekijk onze agenda voor een volledig overzicht van ons divers programma.

Wat maakt Drie uniek?

Drie stimuleert daarbij vooral artiesten en bands uit het Westland en omstreken, jong en oud. Onder omstreken verstaan we Rijswijk, Den Haag en Delft. Live muziek door beginnende bands, individuele muzikanten, maar ook door landelijk bekende bands, is de kern van het programma van Drie.

vrienden
20211117 100749 scaled

Activiteiten

Daaromheen organiseert Westlands Pop Centrum Nederland 3 ook activiteiten met een maatschappelijk en/of cultureel karakter, voor alle leeftijdscategorieën. Deze activiteiten kunnen variëren van (jeugd)feesten tot workshops, dartavonden, dance-evenementen, kunstexposities en activiteiten die kunst, cultuur en muziek brengen voor de Westlandse bevolking en omstreken.