Bezoekersinformatie

drie logo
nederlanddrie vooraanzicht scaled

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat onze bezoekers en onze vrijwilligers een gezellige tijd hebben bij Drie hebben we enkele huisregels opgesteld. Iedereen binnen ons pand dient zich hieraan te houden.

Huisregels bekijken

Bereikbaarheid

Popcentrum Nederland Drie in Wateringen is strategisch gelegen aan de rand van de A4, Westland, Den Haag en Delft. Het ligt op 10 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte: Plein of tramhalte: Dorpskade. Er is een ruime fietsenstalling en voldoende gratis parkeer gelegenheid rond het pand.

Nederland Drie is te vinden aan de Lange Spruit 84 in Wateringen. Hoe kun je ons het beste bereiken?

Meer informatie
pand
kaartje kopen

Vrijwilligers

Westlands Popcentrum Nederland 3 is een stichting met een team van +/- 40 vrijwilligers. Hiermee houden wij de popcultuur van het Westland in leven en dat alles zonder winst oogmerk!

Heb jij ook hart voor de muziekscene en wil jij ook deel uitmaken van een gezellig en betrokken team? Dan zijn wij opzoek naar jouw!

Word vrijwilliger

Vrienden van 3

Naast onze vrijwilligers zijn er aantal mensen en organisaties die on een warm hart toedragen! Zij leveren een nuttige bijdrage aan het draaiende houden van ons popcentrum! Wil jij ook een bijdrage leveren?

Steun 3
zaal
Backstage scaled

Zaal informatie

Onze zaal is geschikt voor maximaal 250 bezoekers exclusief personeel, band en crew. De  zaal is Ca. 13m diep, 7m breed en er is een volledige backline aanwezig voor zowel licht als geluid.

Lees meer