WaterBlues Weekend: Spint + Blues Appeal

Dompel jezelf onder in de zielvolle klanken en emotionele diepgang van de blues tijdens ons WaterBlues Weekend! Dit evenement brengt een samensmelting van zowel legendarische als opkomende blues artiesten samen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je meevoeren door de melancholieke melodieën, de krachtige zang en de meeslepende gitaarlicks die de essentie van de blues belichamen. Of je nu een doorgewinterde bluesliefhebber bent of voor het eerst de magie van dit genre ontdekt, ons WaterBlues Weekend belooft een betoverende reis door de rijke geschiedenis en het vibrerende heden van de blues. Bereid je voor op een weekend vol muziek, passie en onvergetelijke optredens!

Spint

SPINT is de band rondom zangeres Nanda van Soest en bestaat uit muzikanten waarvan sommige al meer dan 20 jaar in SPINT spelen. Mede oprichters Jos van Mil (drums) en Aad van der Valk (bas) hebben samen met Koos van Woerkom (gitaar) – René Verbraeken (toetsen) een bluesband gemaakt waar de vonken vanaf springen en dat komt niet op de laatste plaats dankzij mondharmonica talent Wiarda Eerens. Gezicht en stem van de band is Nanda van Soest. Ook zij heeft al veel ervaring op de Nederlandse podia en is ook een van de drijvende krachten en tevens tekstschrijfster van deze Zuid-Hollandse bluesband. Met een repertoire van door de band(leden) zelf geschreven stevige blues en ballads en mooie arrangementen. Deze 6 persoons band heeft één heel belangrijk motto; KEEPING THE BLUES ALIVE.

 

Bandleden:

Blues Appeal

Blues Appeal is eind 2021 gestart met 5 zeer ervaren musici die elkaar vonden in de doelstelling om een zeer gevarieerd en zeker niet alledaags blues repertoire van hoge kwaliteit op te bouwen. Met hun authentieke blues, soms wat meer jazzy blues maar ook hedendaagse blues blijven ze muzikaal altijd dicht bij het origineel, maar door de karakteristieke stem ‘met een randje’ van de, uit Amerika afkomstige zangeres Diana, krijgen de songs wel een geheel eigen karakter.

In 2023 is er een wisseling geweest en heeft de band een doorstart gemaakt met drummer Dick Sol, die nu samen met bassist Frans de ritmesectie van de band vormt. Gitarist Wim en toetsenist Wim ( ja 2x Wim) spelen de mooie melodielijnen van de prachtige nummers die zij ten gehore brengen. In oktober 2023 is de band gegroeid naar 6 personen door aansluiting van saxofoniste Dani, die mooie tapijtjes onder de zanglijnen van Diana legt en de “lady blues” feel van de band versterkt.

Met nummers zoals Bad case of loving you (versie Koko Taylor), Close to my fire (Beth Hart/Joe Bonamassa), Damn your eyes (Luce Dufault), Ghetto woman (BB King / versie Marva Wright) Still got the blues (Gary Moore) en Summertime (Joanne Shaw Taylor ), krijg je een idee van het repertoire.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

28 June

Prijs aan de deur: 10

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
WaterBlues Weekend: Spint + Blues Appeal (Vrijdag)
8,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda