Trompestampe 2023

Sinds 1990 organiseert Scouting Kwintsheul jaarlijks Trompestampe. Dit staat garant voor een avond vol muziek en gezelligheid. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Scouting Kwintsheul zodat zij hun gebouwen en vloot kunnen blijven inzetten om de leden een mooie en avontuurlijke Scouting tijd te bieden.

Tijdschema:

21:00 zaal open
22:00 the greenhouse project
23:00 Worst Example
0:00 narcolepsy

The Worst Example

The Worst Example is een Haagse punk band met invloeden van Alternatieve Rock en Post-Hardcore. De band is opgericht in 2017 en hebben door de jaren heen bijna 50 shows op hun naam staan, variërend van Amsterdamse kraakpanden tot Brabantse stamkroegen. Inmiddels zijn er 3 singles en een EP verschenen, terwijl ze ondertussen hard werken aan nieuw materiaal.

Bandleden:

Narcolepsy

Narcolepsy is een Haagse thrash metal band met invloeden van hardcore punk. Narcolepsy haalt inspiratie uit bands zoals Death, Metallica, Sepultura en Suicidal Tendencies. De band gaat op het moment verschillende podia af met materiaal voor hun eerste EP. Als jonge band, brengt narcolepsy verfrissende riffs met kneiterharde drumbeats. Dit ruige powertrio wil je niet missen!

Bandleden:

The Greenhouse Project

Houd je van rock van de stevigere helft vanaf de 90’s en 00’s? The Greenhouse Project laat je genieten van Muse, GNR, Radiohead, Metallica, No Doubt, Skunk Anansie, Wolfmother en vele andere dikke covers 

Eind 2021 is de band opgericht, we bestaan uit drums (Hugo), bas (Ronald V.), zang (Anne-Lotte & Romke), gitaar (Ronald G. & Arnoud). 

Gooi de nekjes alvast los en we zien je snel! 

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

25 November

Prijs aan de deur: 12,50

Deuren open: 21:00

Start: 22:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda