Suzy Blue + Wire District

“Avond van Grensverleggende Harmonieën met Suzy Blue en Wire District”

Beleef een onvergetelijke avond met de magische samensmelting van twee uitzonderlijke bands, elk meester in hun genre, maar verenigd in hun passie voor krachtige melodieën en emotionele diepgang. Maak je klaar voor een muzikale reis die de grenzen tussen blues en rock doet vervagen.

Suzy Blue

Suzy Blue bestaat uit 4 ervaren topmuzikanten die over de jaren heen regelmatig met elkaar hebben gespeeld. Tijdens een jamsessie in 2022 ontstond het idee om samen bluesmuziek te maken en Suzy Blue was geboren. Geïnspireerd door Marcus King, Eric Clapton en Chris Stapleton spelen ze de mooiste liedjes die Blues te bieden heeft, gecombineerd met bekende hits die een eigen Blues en Country feel hebben gekregen. Die originele Sound maakt het toegankelijk voor een groot publiek en dus perfect voor elke gelegenheid.

Bandleden:

Wire District

Wire District is een Postpunk band uit Delft. De 5-koppige band ontleent haar naam aan het Kabel District waar hun oefenruimte zich bevindt. Hun sound? Denk aan bands als Joy Division of The Editors. Hun laatste release is Common Enemy,waarin wereldvrede als utopie wordt bezongen. De warme vocalen worden vergezeld door een goede ritmesectie en snerpende keys. Rock on!

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

31 May

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Suzy Blue + Wire District
5,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda