Showcase 3: Jamsessie

Elke eerste vrijdag van de maand is Showcase 3 het evenement waar lokale, nieuwe, startende of opkomende bands en muzikanten het podium op gaan. Met gratis toegang voor de bezoekers een laagdrempelige avond om te ontdekken wat onze regio muzikaal te bieden heeft!

Ditmaal organiseren we een jamsessie!

Aanmelden

Elke muzikant kan zich aanmelden voor deze jamsessie, hiervoor maken wij gebruik van een aanmeldformulier. Veel of weinig ervaring is niet van belang, je mag je zowel individueel aanmelden als met een groep. Wanneer je van te voren al zelf een aantal muzikanten bij elkaar zoekt is de kans natuurlijk een stuk groter dat jullie compleet zijn en het podium op mogen!

Alle aanmeldingen worden verzameld en verwerkt, daarna gaan we proberen zoveel mogelijk matches te maken. Minimaal één week voor de jamsessie wordt het overzicht openbaar gemaakt met het speel schema. Na alle geplande optredens is er nog gelegenheid om geïmproviseerd in verschillende samenstellingen nummers te spelen.

Klik hier voor het aanmeld formulier!

Benieuwd met welke nummers andere mensen zich hebben aangemeld?

Klik hier voor het totaal overzicht

Maak hier slim gebruik van door jezelf in te schrijven met dezelfde nummers, des te groter de kans is dat je een match hebt!

Bandleden:

Terug naar de agenda

Friday

1 December

Deuren open: 21:00

Start: 21:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda