Rearviewmirror + Them Bones

Rearviewmirror en Them Bones brengen een ode aan het repertoire van Pearl Jam en Alice in Chains. Bereid je voor op een een zware Seattle Sound Night in Drie!

RVM Poster Nederland3 2024 page 0001

Rearviewmirror

REARVIEWMIRROR is een groep van 5 doorgewinterde muzikanten met maar één doel: het publiek onderdompelen in nostalgie met de muziek van een van de beste grungebands uit Seattle.

De beukende drums en zware riffs zorgen voor een opzwepende en strakke set waarmee elke zaal uit zijn dak gaat. Van springen op ‘Porch’ en ‘Even Flow’ tot tranen bij ‘Release’.

De zanger mixt de mooie zanglijnen van de albumversies met de uithalen van live-performances. Een echte Pearl Jam fan haalt ze er moeiteloos uit.

Met een avondvullende set richt de band zich op de eerste 4 albums van Pearl Jam en de band is voorzien van een groot aantal fans/volgers. And still counting!

Ook de epische akoestische MTV UNPLUGGED set kan moeiteloos verzorgd worden, zodat deze muziek op elke locatie ingezet kan worden.

REARVIEWMIRROR begon hun carrière als Pearl Ten en hebben eind 2022 hun naam aangepast naar REARVIEWMIRROR.

Bandleden:

Them Bones

Vier liefhebbers van de Seattle grunge sound sloten de handen in één om een eerbetoon te vormen aan Alice in Chains. De vier bandleden brengen minutieus hits als ‘We die Young’, ‘Man in the Box’, ‘Would?’, ‘Rooster’, ‘Down in a Hole’, ‘Love, hate, love’ over en verder nog veel ander werk wat bij de echte fans zeker in de smaak zal vallen.

Them Bones heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige tribute met een focus op ‘the right sound’, waardoor men zich een avond terug waant in een tijd waar Layne Staley, Jerry Cantrell, Mike Starr en Sean Kinney hun ziel de zaal in ramden in een ongeëvenaarde mix van harmonieuze vocals, scheurend gitaargeluid door een op stand 10 staande ‘Cantrell signature’ versterker, Gun shot drums en de dreunende bas met de karakteristieke high-mids die Starr’s sound zijn krachtige punch gaf.

THEM BONES is Nederlands eerste en enige Alice in Chains tribute, een must see voor de liefhebber.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

12 October

Prijs aan de deur: 15

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Rearviewmirror + Them Bones 2024
12,50
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda