Punkrock 101: The Hormones + Coral Springs + Mouser

De tweede editie van Punk Rock 101 met The Hormones, Coral Springs en Mouser.

Daar moet je als echte punk liefhebber bij zijn!

The Hormones

Yo, maak je klaar voor een vette punkrock-ervaring met de badass band Hormones! Deze gasten zijn de real deal als het gaat om Ramones tribute bands en brengen het ruige geluid van de eerste generatie punkrock scene terug naar de straten. Met de legendarische Ramones uitspraak “1 2 3 4 ; Hey, Ho, Let’s go!” als hun battle cry, gaan de Hormones volle bak en laten ze je uit je dak gaan.

Deze gasten hebben allemaal hun sporen verdiend en weten hoe ze een dikke show moeten neerzetten. Of je nou een diehard Ramones fan bent of gewoon houdt van onvervalste harde punkrock, de aanstekelijke nummers en rauwe performance van de Hormones zullen je omver blazen.

Dus, als je op zoek bent naar een killer punkrock-ervaring zoals in de “good old days”, dan mag je Hormones niet missen. Check hun optreedschema en zorg dat je erbij bent wanneer deze “bad boys” het podium betreden. Dit is jouw kans om terug te gaan naar de tijd waarin punkrock de boventoon voerde en de Ramones de “streets” domineerden. Hey, Ho, Let’s go!

Bandleden:

Coral Springs

Coral Springs is een band uit Leiden en Den Haag die zich kenmerkt door een voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands als State Champs, Rise Against en New Found Glory. De band zoekt een balans tussen de onweerstaanbare pakkendheid van pop en de energie en intensiteit van punkrock. Deze balans is een van de meest uniek makende factoren van het debuutalbum ‘Always Lost, Never Found’ dat in februari 2019 is uitgebracht. Een verrassend veelzijdige plaat waarbij energieke upbeat punksongs moeiteloos worden afgewisseld met aanstekelijke powerpop en uitstapjes naar emo.

Sinds het ontstaan van de band heeft Coral Springs elke kans aangegrepen om leuke dingen te doen en mooie herinneringen te maken. Zo speelden zij onder andere op festivals als Werfpop, Mildtfest en het prestigieuze Punk Rock Holiday in Slovenië. Na de release van ‘Always Lost, Never Found’ in 2019 volgden optredens in België, Duitsland en Finland. In 2022 speelde de band een succesvolle show op het roemruchte Manchester Punk Fest in het Verenigd Koninkrijk, waar zij ook in 2024 weer op de line-up staan.

In 2023 is Coral Springs samen met producer Jasper van den Broek (Call It Off, Dowzer) de studio in gedoken om een aantal nieuwe singles op te nemen. De eerste van deze singles, Mayday, is in oktober 2023 uitgebracht. De overige singles zullen in de loop van dit jaar uitkomen als opmaat naar het album dat in 2024 zal verschijnen. Met deze nieuwe singles op zak, de “Verwacht niets, geef alles” houding waarmee de band zich inzet, een bescheiden ambitie en vrij van pretenties is Coral Springs klaar voor wat de toekomst zal brengen.

Bandleden:

Mouser

OldSkool punkrock uit Delft

Mouser is terug aan het front, met hun arsenaal aan puntige, catchy, venijnige, korte songs met compromisloze teksten, die de zenuw van deze op hol geslagen samenleving genadeloos  blootleggen.

No mercy,
No prisoners.
1,2,3,4………

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

9 March

Prijs aan de deur: 10

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda