Punk Rock 101: Scran + Kinda Broke + The Bear is Named Sully

De eerste editie van Punk Rock 101 doet verlangen naar het nostalgische gevoel van de 00’s maar dan in een modern jasje. Daar moet je als echte punk liefhebber bij zijn!

Punk Rock 101

 

SCRAN

SCRAN werd in de lockdown van 2021 opgericht als bezigheidstherapie nadat alle puzzels en Netflix series waren uitgespeeld. In een moordend tempo werd nummer na nummer geschreven met de hoop om ooit, als dit pandemische drama voorbij was, dit live ter oren te brengen.

Inmiddels gewapend met een set aan eigen werk zet SCRAN een energieke en melodische mix van skatepunk en grunge neer, geïnspireerd door hun jeugdhelden uit de ‘90 en ‘00. Verschillende zalen hebben reeds kennisgemaakt en een eerste EP is in de maak.

Bandleden:

Kinda Broke

Kinda Broke is een Zuid-Hollandse punkrock band opgericht in 2014 in Hellevoetsluis. Met leden voortgekomen uit een eerdere lokale metal band besloten de jonge muzikanten om een punk band te vormen. De inspiratie voor de naam kwam voort uit de financiële situatie van de band destijds, tot regelmatige ergernis van de verhuurder van de oefenruimte waarvan ze vaak de huur niet konden betalen. Tegenwoordig lukt het betalen van een oefenruimte wel wat beter maar ze blijven hun naam eer aan doen.

In 2022 heeft de band een doorstart gemaakt met een gewijzigde bezetting en sindsdien timmert het viertal hard aan de weg. In oktober 2022 brachten ze hun eerste single ‘Fear of of Missing out’ uit en in mei 2023 werd deze gevolgd door een tweede single ‘Panama Disease’. Met deze nummers onder de arm, aangevuld met een arsenaal aan covers, bestormen ze menig podium en werken ze nu aan hun eerste EP. De band brengt invloeden van nieuwe en oude, Britse en Amerikaanse, en pop- en hardcore punk samen om hun eigen geluid te creëren. Voornaamste invloeden zijn bands als Rise Against, Bad Religion, Sex Pistols en NOFX. Kenmerkend aan het geluid van Kinda Broke is de afwisseling van de twee lead vocalisten.

Bandleden:

The Bear is Named Sully

The Bear is Named Sully is alsof je een kijkje mag nemen in het dagboek van een jong volwassene. Een singer/songwriter die rauwe teksten combineert met catchy melodieën, indie pop vibes en aspecten uit het Midwest Emo genre.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

20 October

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda