One Of These Days (Pink Floyd Tribute)

Een ware Pink Floyd sensatie van 2,5 uur voor de echte liefhebber!

Samen met professionals in geluid, licht en projectie brengt One Of These Days het programma “Childhood’s End” naar podia in Wateringen. De band speelt de bekende Pink Floyd klassiekers. vergezeld van origineel, eigen, verrassend beeldmateriaal, daar waar mogelijk. Kortom, de originele Pink Floyd songs zoals u ze vast en zeker herkent!

One Of These Days

ONE OF THESE DAYS (Pink Floyd Tribute)

ONE OF THESE DAYS, kortweg 2OTD, is in 2017 opgericht door Glenn van der Vleuten, Hans Giling en Remco Kuijpers. Zij speelden al enige tijd samen in een Pink Floyd tribute waarmee zij ook door Nederland tourden. Uit die ‘click’ ontstond de basis voor de nieuwe muzikale samenwerking in 2OTD. De groep werd aangevuld met Gert-Jan Essenstam (piano & synths), Maikel Croes (drums) en Stefan van Rijswijk (bass & vocals) en ONE OF THESE DAYS was een feit.

2OTD werkte hard om haar shows qua beeld en geluid te perfectioneren totdat door de lock-down een noodgedwongen pauze moest worden ingelast. Gert-Jan en Remco verlieten de band en werden vervangen door Allow Frings (piano & synths) en Sander van Gaans (gitaar).

ONE OF THESE DAYS ontleent haar naam aan de gelijknamige Pink Floyd klassieker. De song, en het afkomstige album ‘Meddle’, vormen in de classic rock een overgang van psychedelia en experiment naar een conceptueler benadering van progressive rock.

ONE OF THESE DAYS brengt met haar programma “The Happiest Days Of Our Lives”, klassiekers van de albums Meddle, The Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here en The Wall.

Bandleden:

  • Allow Frings (keys & synths)
  • Glenn Van Der Vleuten (vocals)
  • Hans Giling (gitaar & vocals)
  • Maikel Croes (drums & percussie)
  • Sander van Gaans (gitaar)
  • Stefan van Rijswijk (bass & vocals)

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

7 June

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
One Of These Days
5,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda