Nouked

Voor dit bijzondere optreden in Nederland 3 brengt NOUKED in de eerste set een eerbetoon aan een van de grootste rockbands aller tijden: Led Zeppelin. De tweede set spelen ze een mix van rock en soul, waarbij ze het brede scala aan muziekstijlen en invloeden laten horen waaruit hun geluid bestaat.

Dus als je een Led Zeppelin-fan bent, noteer dan 11 november in je agenda en bereid je voor op een avond klassieke rockmuziek, want NOUKED brengt de magie van Led Zeppelin tot leven.

Nouked

NOUKED is een coverband die hun passie voor rock-, soul- en bluesmuziek combineert om energieke en meeslepende liveoptredens neer te zetten. De band is een eerbetoon aan enkele van de grootste artiesten in de rock-, soul- en bluesmuziek, waaronder Led Zeppelin, AC/DC, Janis Joplin en Tina Turner. Met Lilianne op leadzang, Frits op drums/zang, Henk op bas/zang en Hugo op gitaar, heeft NOUKED een reputatie opgebouwd voor hun krachtige en soulvolle optredens.

Of ze nu klassieke rocknummers of soulvolle ballads spelen, NOUKED levert altijd een uitvoering die de essentie van de originele nummers behoudt en brengt ze tot leven in hun eigen unieke stijl.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

11 November

Prijs aan de deur: 7,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda