Guano

“Met het nummer Uh uh uh uh bereikte Guano de top 3 van de 2 Minuten show van Pinguin Radio. Van R&R Hell of Fame maakte de band een clip passend bij de Mojo 25 jaar tentoonstelling in het Prinsenhof te Delft.”

Guano is still going very strong. De overwegend Delftse band is opgericht in 1988, en natuurlijk sinds die tijd wat groeven rijker, letterlijk en figuurlijk. Met 5 bandleden (3 vrouwen, 2 mannen) maakt Guano nieuwe, eigen, nummers – inmiddels hebben ze al een behoorlijk repertoire opgebouwd.

Guano 10 mei

Guano

Twee bandleden zijn er vanaf het begin bij (Rob en Wilma, gitaar, toetsen en zang), maar de drummer Milo en bassiste Annelies draaien ook al ruim meer dan de helft van het bestaan van de band mee. Recenter heeft Karin zich als gitariste aan het vijftal toegevoegd, in een ver verleden bassiste bij Guano. Een hecht geheel dus. 

De muziek is niet eenvoudig in een hokje onder te brengen of te beschrijven. Is het rock? Is het punk? Is het symphonisch? Is het punk floyd? Is het….? Guano werd wel vergeleken met de Talking Heads of de B-52’s en de band speelt nog steeds met veel energie en plezier. 

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

10 May

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda