Pop

Celebr80s

Met een feestelijk repertoire, gebaseerd op bekende muziek uit de jaren 70 en 80. Met Celebr80s komt de muzikale sfeer uit de jaren 70 en 80 weer helemaal tot leven!

Celebr80s

Met Celebr80s komt de muzikale sfeer uit de jaren 70 en 80 weer helemaal tot leven! Deze achtkoppige band heeft een feestelijk repertoire, gebaseerd op bekende muziek die je gegarandeerd mee kunt zingen. Van disco tot motown, ska en stevige poprock, maar áltijd heerlijk dansbaar. Het repertoire gaat van klassieker naar klassieker, waarbij je een hoop ‘oh ja!’ momentjes zult beleven en volop mee kunt zingen. De band brengt een echt feestje, geschikt voor evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en ga zo maar door. Het repertoire bevat verschillende medleys en soepele overgangen, zodat je ongestoord door kunt dansen. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Toto, Abba, Stevie Wonder, Madonna, Earth, Wind & Fire en Tina Turner. Maar ook de Grease megamix, Rick Astley en Madness behoren tot het repertoire. De band bestaat uit acht ervaren muzikanten, die je meevoeren naar die heerlijke eighties-sfeer.

Bandleden:

  • Diederik Rozenboom - leadzang
  • Ilona Rozenboom - leadzang en gitaar
  • Marloes de Jong - leadzang
  • Dennis Chafia - keys en zang
  • Patrick de Vries - keys en zang
  • Ronald Boonstra - gitaar en zang
  • Berry Stam - drums
  • Sara Pakvis - basgitaar

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

10 November

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda