Bandcommunity: Crackling Leaves + Craccat + The Hour Shift

Delftse ‘bandcommunity’ wil meer jonge muzikanten bereiken

Het ontstaan van de bandcommunity is begonnen bij Open Studio Delft, waar twee van de bands – Crackling Leaves en XLG – actief op zoek waren naar optredens en repetitieruimtes in de buurt. “Via de Open Studio maakten wij contact met Stichting Popoefenruimten Delft (SPOD), waar wij veel steun kregen. Daar repeteren wij nu met drie bands uit de community. Wij kwamen op het idee om een soort ‘scene’ te bouwen voor jonge muzikanten in Delft. Dit houdt in dat wij onszelf presenteren als ‘een groot feest’ voor leeftijdsgenoten in plaats van een band.”

Vrijdag 16 Februari verzorgen 3 bands van de bandcommunity een optreden in Wateringen!

Crackling Leaves

Crackling Leaves is een band bestaand uit tieners uit regio Delft. Hun teksten belichten weerstand, zelfontdekking en maatschappijkritiek. De band heeft een eigen geluid ontwikkeld binnen rock door er verschillende elementen in te verwerken. Met levedige shows, een EP, en meezingend publiek zetten zij stappen in de muziekwereld.

Bandleden:

Craccat

Craccat is een band die naast hun passie voor hun studie, ook een grote liefde voor muziek delen. Met Sofia op zang, Ziggy op drums, Jurre op bas en Kevin op gitaar treden ze regelmatig op met vooral zelfgeschreven nummers en wat covers. Ze schrijven over hun ervaringen van het volwassen worden in de huidige samenleving, en hopen daarmee hun passie voor muziek te kunnen delen met een brede publiek.

Bandleden:

The Hour Shift

Wij zijn The Hour Shift. We hebben elkaar leren kennen via Open Studio. Onze bassist wilde een band starten en daarmee zijn wij begonnen. Samen spelen we graag punk, metal en rock. We zijn nog niet zo lang bij elkaar en spelen nu voornamelijk covers, maar ons doel is om uiteindelijk ook zelf muziek te maken.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

16 February

Prijs aan de deur: 7

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda