[UITVERKOCHT] SOURCE 10th Anniversary

Op 17 mei a.s. viert SOURCE  het 10-jarig bestaan met een spetterend feest in NL3. Gastheer Mick Willemsen introduceert in het eerste deel van de avond optredens van de bands waaruit de muzikanten van SOURCE zijn voortgekomen (the source of SOURCE).

Daarna is het de beurt aan SOURCE zelf (met veel nieuw materiaal!) en tenslotte verzorgt gastheer Mick een afterparty als rock-dj!

SOURCE doneert de totale opbrengst van de avond (entree-gelden, opbrengst merchandising (speciaal T-shirt en sponsoropbrengsten) aan de Stichting VEME (kleinschalig woon-/zorgproject voor bewoners met een beperking in Monster).

Kaarten in de voorverkoop € 5,= (inclusief eerste drankje)

SOURCE

SOURCE is een Westlandse rock-coverband bestaande uit 6 enthousiaste muzikanten die in ieder geval één ding gemeen hebben: hun passie van het spelen van rockmuziek in een coverband. De band is in 2013 ontstaan uit de 3-mansformatie Gûs en heeft inmiddels een groot aantal podia en zalen gezien in en buiten het Westland.

SOURCE is inmiddels een steady rockband die in de afgelopen 8 jaren een paar wisselingen in de bezetting heeft ondergaan en bestaat inmiddels uit:

Wesley Visser, Jan en Ruben van den Brink, Mark van Dooren, Kees van den Bos en Corné de Ruijt. Sinds begin 2019 is Mark Valstar de vaste geluidsman van de band.

Bandleden:

  • Wesley Visser (zang)
  • Jan van den Brink (gitaar)
  • Kees van den Bos (drums)
  • Corné de Ruijt (keyboards, piano)
  • Ruben van den Brink (gitaar, bas)
  • Mark van Dooren (bas)
  • Mark Valstar (geluid)

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

17 May

Prijs aan de deur: 5

Deuren open: 20:00

Start: 20:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda