Showcase 3: SOURCE + Vuelo Ventura

Elke eerste vrijdag van de maand is Showcase 3 het evenement waar lokale, nieuwe, startende of opkomende bands het podium op gaan. Met gratis toegang voor de bezoekers een laagdrempelige avond om te ontdekken wat onze regio muzikaal te bieden heeft!

 

 

SOURCE

SOURCE is een Westlandse rock-coverband bestaande uit 6 enthousiaste muzikanten die in ieder geval één ding gemeen hebben: hun passie van het spelen van rockmuziek in een coverband. De band is in 2013 ontstaan uit de 3-mansformatie Gûs en heeft inmiddels een groot aantal podia en zalen gezien in en buiten het Westland.

SOURCE is inmiddels een steady rockband die in de afgelopen 8 jaren een paar wisselingen in de bezetting heeft ondergaan en bestaat inmiddels uit:

Wesley Visser, Jan en Ruben van den Brink, Mark van Dooren, Kees van den Bos en Corné de Ruijt. Sinds begin 2019 is Mark Valstar de vaste geluidsman van de band.

Bandleden:

Vuelo Ventura

Vuelo Ventura is een vier koppige rock coverband uit het Westland. De band is ontstaan in een vriendengroep tijdens de lockdown in 2021. Een avondje jammen in die tijd vond iedereen zo leuk dat de band diezelfde avond nog is opgericht. Inmiddels heeft de band al diverse keren opgetreden, waaronder Nederland 3, Kastanjehof en het Gitaar Lextival.

De muziek die ze spelen loopt van 1970 tot nu en varieert van country tot metal. De band bestaat uit Scarlet vocals, Mar drums/vocals, Ro bas en Michel gitaar. Met drie van Windens en een Vlugt betekent dat Vuelo Ventura!

Bandleden:

Terug naar de agenda

Friday

3 November

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda