Showcase 3: Night Light + The Guardians

Elke eerste vrijdag van de maand is Showcase 3 het evenement waar lokale, nieuwe, startende of opkomende bands en muzikanten het podium op gaan. Met gratis toegang voor de bezoekers een laagdrempelige avond om te ontdekken wat onze regio muzikaal te bieden heeft!

Ditmaal met: Night Light + The Guardians

Night Light

Updated…… Lizanne &The Night-Light

Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten verlicht met hun rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen.

The Night-Light is een samensmelting van diverse generaties met een collectieve passie voor muziek.

Deze avond brengt Lizanne met behulp van Jasmijn de emotie en kracht in The Night Light nummers terwijl Remy en Skip op gitaar de riffs en melodieën verzorgen op een stevig fundament van Luc op drums en Vincent op de bas.

Wat The Night-Light zo uniek maakt, is hun vermogen om een breed scala aan invloeden te omarmen en deze te verwerken in hun eigen originele geluid. Van de opzwepende energie van Green Day tot de tijdloze klanken van The Rolling Stones, springt de band lekker door verschillende genres en stijlen, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat die zowel nostalgisch als verfrissend is.

Bandleden:

The Guardians

The Guardians, gezamenlijk schrijven ze eigen nummers en ze mixen daarbij diverse genres. De omschrijving die ze zelf aan hun muziek geven is pop-rock met een metal sausje. Om hun live set nog meer compleet te maken doen ze er nog een aantal lekkere covers bij. Waarbij de scheurende gitaar van Sebas, vette beats van Jaco en Stefan kenmerkend zijn. Frontvrouw Lizanne zorgt daarbij voor een zacht randje. En Roy maakt het helemaal af met zijn solo´s en special effects.

 

Bandleden:

Terug naar de agenda

Friday

3 May

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda