Showcase 3: Maconics + MOD

Elke eerste vrijdag van de maand is Showcase 3 het evenement waar lokale, nieuwe, startende of opkomende bands en muzikanten het podium op gaan. Met gratis toegang voor de bezoekers een laagdrempelige avond om te ontdekken wat onze regio muzikaal te bieden heeft!

Ditmaal met: Maconics en MOD

Maconics

een zeer energieke rock- en pop coverband bestaande uit 5 enthousiaste en ervaren muzikanten. Met een stevig geluid spelen zij zowel bekende als minder bekende nummers vanaf de 90’s tot nu. Met een repertoire variërend van Pearl Jam tot Alanis en van the Peppers tot K’s Choice gaat het dak er gegarandeerd af, try not to move!!!

Bandleden:

  • Anneke
  • Anton
  • Danny
  • Frans
  • Michiel

MoD

Op vrijdag 5 april treedt de coverband MoD op in Nederland 3 tijdens Showcase 3 samen met de Maconics op in Wateringen en zij brengt bekende hits uit de jaren 60, 70 maar ook uitstapjes naar nieuwere muziek.

MoD, bestaand uit 6 bevlogen muzikanten uit ons eigen Westland, heeft in de loop der jaren een vaste schare fans opgebouwd en 6 mei is dan ook een uitgelezen kans om kennis te maken met MoD of om een hernieuwd optreden tegemoet te zien.

De zang van Ben en Anneke, begeleidt door het muzikale talent van toetsenist Ed, gitarist Koos en bassist Walter samen met drummer Sjacco staat garant voor een avond vol nostalgie, sentiment maar bovenal gezelligheid en sfeer!

Dus kom op je Kreidler, Puch of Zundapp naar Nederland 3, herleef je jeugd en geniet van MoD!

Bandleden:

Terug naar de agenda

Friday

5 April

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda