SHOWCASE 3: BATCRAB + NOORDWAL

Elke eerste vrijdag van de maand is Showcase 3 het evenement waar lokale, nieuwe, startende of opkomende bands en muzikanten het podium op gaan. Met gratis toegang voor de bezoekers een laagdrempelige avond om te ontdekken wat onze regio muzikaal te bieden heeft!

Ditmaal met de bands BATCRAB + NOORDWAL!

BATCRAB

De van oorsprong Haagse rockband BATCRAB is in 2009 opgericht.

Sindsdien heeft de band aan 4 talentenjachten/Battle Of Bands meegedaan en wist deze alle 4 te winnen. Menigmaal heeft de band als hoofdact mogen optreden op festivals. Naast vele radio optredens is BATCRAB ook diverse malen te zien/horen geweest op regionale (TV West) en landelijke tv zenders, zoals 4 optredens in Utopia (SBS6). Zangeres Cheyenne, die in 2019 de band kwam versterken, wist in 2011 hoog te eindigen in de eerste editie van The Voice Of Holland, in het team van Roel van Velzen.

De single Blindfolded behaalde de 25ste plaats in de Haagse100 en wist zich daarmee tussen grote hits van o.a. Golden Earring, Di-rect, Anouk en De Kraaien te nestelen.

Naaste de nodige covers gaat de band zich ook weer op eigen nummers richten. Al deze ervaringen staan garant voor een avondje muzikaal plezier, zowel akoestisch als elektrisch.

Bandleden:

NOORDWAL

Oorspronkelijk opgericht vanuit Tomb Memorial produceert dit viertal Haagse punkâhs onder de naam Noordwal independent Dark Underground en Progressive Rock, met als meest recente uitkomst het album: In America.

Opgericht in 2018, maar komen straight uit de jaren ’80. Ze kennen het klappen van de zweep. Denk Editors, Velvet Underground, The Underground Youth.

Weten het publiek als geen ander mee te nemen in een vlucht van melancholische extase, muzikaal lawaai en kneitergoede lyrics. Ze pakken je en laten je vallen. Dit is Noordwal!

Bandleden:

  • IzzofOzz: drums + backing vocals
  • Eddo : bas + backing vocals
  • Zuk: gitaar + backing vocals
  • Bendhor: vocal+ ondersteunend gitaar

Terug naar de agenda

Friday

2 February

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda