Salesmen + Duplicates + The Nectar Effect

Elke van deze bands brengt een unieke benadering van rockmuziek, en samen vormen ze een krachtige line-up die gegarandeerd indruk zal maken. Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke muziek en intense emoties.

Tijdschema:

– 21: 30 Duplicated
– 22:30 Salesmen
– 23:30 Nectar Effect

Salesmen

Salesmen is een vierkoppige rockband die in 2020 zijn oorsprong in Den Haag heeft gevonden. Na de lange culturele stilte van de pandemie kon de band in 2022 het podium beklimmen. Dit deden ze meteen met een Benelux tour waar zij hun eerste single ‘One More, Please’ promootten. Na deze reeks succesvolle optredens en de ‘Lock And Load’ Tour in het voorjaar van 2023, keerde de band onmiddellijk terug naar de studio om zich op te maken voor een wintertour waarin het debuutalbum ‘Cheap Suckers’ wordt gepresenteerd.

Salesmen is een rockband die invloeden kent uit verschillende decennia aan rockmuziek met bands zoals Led Zeppelin, Triggerfinger, Pink Floyd, Supertramp, Tom Waits, Jack White, Wolfmother, Alice In Chains en LCD Soundsystem. Live is Salesmen op zijn best. Met tomeloze energie slingert de band hun muzikale entertainment gecontroleerd en met doelbewuste boodschappen de zalen in. Met nummers zoals ‘Those Cheap Suckers’ en ‘Let’s Rob The Gods Blind’ steken ze de draak met het materialisme en de commerciële weelde van deze tijd. Salesmen wil een verschil maken en heeft daarom ook de visie en de gedrevenheid om iedereen voor zich te winnen. Dit doen ze door samen de mooiste zalen, steden en festivals te veroveren.

In oktober 2023 was de release van hun debuutalbum ‘Cheap Suckers’.

Bandleden:

  • Eric Maas - Lead vocals and guitar
  • Jan van Mulligen - Keys and backing vocals
  • Jun Lerou - Drums and backing vocals
  • Ivo Kuijf - Bass and backing vocals

The Nectar Effect

The Nectar Effect is het voorheen onbeschreven moment waarop muziek één wordt met de luisteraar. Het Leidse alternative rock trio bestaande uit Koen van Leeuwen, Ophir Waasdorp en Luc Zwinkels weet die ervaring in een dynamische liveshow op te wekken door middel van hun muzikale originele composities en hun knallende energie. Zowel blues- en funkrock als grunge komen allemaal samen in meezingbare, dansbare of moshbare liedjes. Picture this: als er een kruisbestuiving tussen Muse, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers en Radiohead mogelijk zou zijn geweest, dan was The Nectar Effect daar het zoete product van!

Bandleden:

Duplicates

De Haagse Duplicates spelen rock met een alternatieve sound. Ze zijn een bom van energie op het podium en krijgen zo het hele publiek mee.

Wij zijn Duplicates, een rockbandje uit Den Haag. In 2020 zijn wij een band gevormd dankzij Drumschool Voorburg. De band bestaat uit Sterre van Meeteren (zang), Anna Lee (gitaar), Eline Vieveen (gitaar), Caroline van der Linden (basgitaar) en Jelle van Veen (drums).
We doen een mix van covers en zelfgeschreven nummers met als grote inspiratiebronnen Arctic Monkeys, Taymir, The Pretty Reckless en Queens of the stone age. Dit kan je ook terug horen in onze nummers.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

21 June

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Salesmen + Duplicates + The Nectar Effect
6,50
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda