Openingsfeest WPC Nederland 3

Na de zomerstop opent WPC Nederland 3 op 14 September opnieuw de deuren met een groots openingsfeest!

Diverse Westlandse bands komen een lekker avondje muziek neerzetten waaronder één band van het Popimplus traject. Maar er zijn ook leuke unieke prijzen te winnen met de WPC Nederland 3 Popquiz! Tijdens deze avond wordt het programma bekend gemaakt voor de komende tijd en staan er jullie nog meer leuke verrassingen te wachten.

Noteer deze datum in je agenda en toegang is volledig gratis. Een lekker avondje uit die je als muziek liefhebber niet mag missen!

Tijdschema volgt!

Cover Bandits

Cover Bandits is de ultieme coverband, bestaande uit acht getalenteerde muzikanten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Met twee fenomenale zangeressen die verbluffend zingen, twee dynamische saxofonisten en een ritmesectie dat staat als een huis, brengen we een unieke en originele sound die je gasten zal betoveren.

Stap binnen in een muzikale reis door de decennia en bereid je voor op een show vol nostalgie en herinneringen die je terugvoeren naar de gouden tijd van de muziek. Met dansbare beats van Bruno Mars, Dua Lipa en Goldband, en de stevige sound van Golden Earring, Mando Diao en KISS, garandeert Cover Bandits een misdadig goed feest dat nooit stopt!

Bandleden:

Vinegar Stroke

Ze is verwekt uit pure balorigheid tijdens een wereldwijde pandemie, maar dat kan de beste overkomen en het maakt haar niet minder boeiend; de Westlandse bluesrockband Vinegar Stroke. De vijf mannen houden van bier, gitaarsolo’s en elkaar (in die volgorde ook) en weten een enorme bak aan energie het podium op te slepen. Het repertoire is een eigentijdse kijk op de bluesrock zonder roots en algehele vunzigheid (Google vooral even op de bandnaam) uit het oog te verliezen. Iets wat ze zelf hebben omgedoopt tot ‘bierrock’; veelzeggender wordt het niet. Mensen van veel bier en goede muziek; meer hoef je eigenlijk niet te weten over Vinegar Stroke!

Bandleden:

Night Light

The Night Light Band!

Bandleden:

The Spods

Het is de passie voor de rockmuziek en het plezier in het spelen die ons bij elkaar brengt. Wij spelen met veel plezier en enthousiasme en werken hard aan een veelzijdige playlist. Ga uit je dak op de rock klassiekers, maar laat je ook verrassen door de minder bekende rock pareltjes, van toen en nu!

Bandleden:

3 Op een Rij

Een mysterieus gezelschap aan muzikanten, meer informatie volgt!

Bandleden:

Terug naar de agenda

Saturday

14 September

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 20:00

Start: 20:15

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda