Openingsfeest Drie

Na de zomerstop opent WPC Nederland 3 op 9 September opnieuw de deuren met een groots openingsfeest!

Diverse Westlandse bands komen een lekker avondje muziek neerzetten waaronder één band van het Popimplus traject. Maar er zijn ook leuke unieke prijzen te winnen met een Popquiz en de Bingo! Tijdens deze avond wordt het programma bekend gemaakt voor de komende tijd en staan er jullie nog meer leuke verrassingen te wachten.

Noteer deze datum in je agenda en toegang is volledig gratis. Een lekker avondje uit die je als muziek liefhebber niet mag missen!

Tijdschema: (onder voorbehoud)

20:30                Deur open publiek
20:45 – 21:15   Everlong – Popimpuls
21:20 – 21:45   Bingo
21:45 – 22:30   The Spods
22:30 – 23:00   Quiz ronde
23:00 – 23:45   Thom
00:15 – 01:15  Monkey Minds

Monkey Minds

Monkey Minds (wiki: restless, confused and uncontrollable)

Energieke hedendaagse Rockcovers met een glimlach!

Het is maandagavond. Uit een oefenruimte klinken de laatste riffs en licks. Een voor een komen de Monkeys bijeen voor een avond muziek en plezier. We zetten het eerste nummer in. De gitaar start met een nummer dat we nog niet kennen en meerdere volgen. Na een jam stoppen we een wordt er gesproken. Ondertussen wordt er gesoleerd en beginnen 2 anderen een discussie over een akkoordschema. Een vierde zet toch even een bakkie. Dit is Monkey Minds ten voeten uit. Allen gedreven door muziek, soms gericht en soms volledig ongeremd en ongecontroleerd. Maar als het er echt om gaat, zetten we de gedeelde passie om in iets wat we allemaal leuk vinden. Maken van muziek die net even anders is dan anders, muzikaal uitdagend en het publiek aanzet tot bewegen.

Bandleden:

Thom

Enthousiaste coverband met een lekker stevig repertoire, nummers van o.a. Nothing but thieves, Nirvana enz

Bandleden:

The Spods

Opgericht in 2022 zijn The Spods nog piepjong. Dat wil zeggen: de band is piepjong en de bandleden zijn op zijn minst jong van geest! Het is de passie voor de rockmuziek en het plezier in het spelen wat de mannen van de The Spods bij elkaar brengt. Met veel enthousiasme worden er heel wat uurtjes doorgebracht in het oefenhok, met als resultaat een omvangrijke en verrassende playlist.

In hun korte bestaan hebben The Spods al een aantal keren met succes op de planken gestaan. Elk optreden is voor de band een feestje en het publiek reageert enthousiast op de gevarieerde setlist. Die variatie is te danken aan de brede muzieksmaak van de bandleden en hun uitgebreide kennis van de rockmuziek. Vooral bij de nummers die velen al min of meer zijn vergeten is de verrassing op de gezichten van het publiek te zien.

De band is de eigen speelstijl nog aan het ontwikkelen en hoopt de komende jaren een vaste te plek te krijgen tussen de coverbands in de regio. Met het enthousiasme en het plezier van de bandleden staat niets ze in de weg!

“Rock of all Ages, Rock for all Ages!”

The Spods zijn:
Frans Baars, Zang Nico Laterveer, Leadgitaar
Guus Lenden, Slaggitaar Robert Bennis, Bas
Ed van Limburg, Drums

Bandleden:

Everlong

Tijdens het Popimpuls project hebben deze 4 enthousiaste jongens elkaar gevonden en gingen lekker aan de slag met stevige rock muziek!

Het finale optreden smaakte naar meer en zij besloten door te gaan onder de naam “Everlong”. Tijdens de opening van WPC Nederland 3 pakken ze lekker door met weer een spetterend optreden! Wi

Even de band voorstellen…
Op gitaar linksboven is Sven????
Op drums is Garien????
Op keys is Robin????
En op gitaar rechtsonder is Tobias????

Bandleden:

Terug naar de agenda

Saturday

9 September

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 20.30

Start: 20:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda