Old Man’s Riot & Thorndale

Zet je schrap voor een avondje stevige rock muziek!

Old Man's Riot

Old Man’s Riot speelt een aantrekkelijke mix van stijlen, zoals hardrock, stoner, prog en metal met kenmerkende heavy grooves en laat ruimte voor atmosferische passages en melodie. De vocalen zijn melodieus en aanstekelijk, waardoor Old Man’s Riot toegankelijk is voor een breder publiek.

Voor de oplettende lezer is de naam Old Man’s Riot enkelvoud die synoniem staat voor de diverse gedachtespinsels van een oude ziel die terugkijkt op verdrietige, agressieve, maar ook euforische gebeurtenissen in zijn leven die zijn innerlijke rel veroorzaken. De teksten laten geen onderwerp ongemoeid, waarbij een soms moeilijk te vatten grens wordt opgezocht en soms overschreden. De luisteraar wordt een alternatief perspectief geboden.

De bandleden laten zich inspireren door verschillende stijlen muziek, waardoor er een interessante cocktail is ontstaan. Denk aan bands als Alter bridge, Audioslave en Velvet Revolver, maar ook Muse en Bowie hebben hun invloed in de knallende, eigenzinnige en sferische rock van Old Man’s Riot die je hart sneller laat kloppen.

Met meer dan 50 shows op de lijst weet Old Man’s Riot elke keer weer een spetterende liveshow neer te zetten. De energie die Old Man’s Riot geeft is aanstekelijk en gaat je te pakken krijgen. En niet alleen op indoorpodia; Old Man’s Riot knalde ook op verschillende festivals zoals Schollenpop, Babypop, Surfrock en het Koningsdagfestival in Baroeg Rotterdam. Het motto “We play heavy rock and we’re not afraid to show it.” Is zeker niet overdreven.

Het motto:
“We play heavy rock and we’re not afraid to show it.”

Bandleden:

  • Martin van der Donck - zang
  • Sander Hoogendoorn - gitaar
  • Jurriaan Verdoold - gitaar
  • Chris van ’t Veer - bas
  • Leon Kerpershoek - drums

Thorndale

Established in the creative crucible of 2021, Thorndale emerged as a dynamic force from the heart of the Netherlands. Comprising seasoned musicians, Thorndale channels their collective experience into a debut. The raw energy of their post-COVID formation year pulses through every riff, creating a contemporary and timeless sound that speaks to and reminds us of humanity’s accursed frailty.

Now based in the Netherlands, Thorndale is ready to share their first musical creation with the world. With anticipation building and the debut on the horizon, this is just the beginning for Thorndale. Get ready to witness their making their mark in the metal scene

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Friday

26 April

Prijs aan de deur: 8

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Old Man's Riot & Thorndale
6,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda