Rokus + Where Siberia Ended + Molehill Mountain

Een avondje stevige rock met 3 bands uit delft!

21:30 – Molehill Mountain
22:30 – Where Siberia Ended
23:30 – ROKUS

Helaas heeft de band Horse moeten afzeggen wegens prive omstandigheden, Molehill Mountain zal de band vervangen!

Rokus

Een Delfts rocktrio. Geïnspireerd door de grunge en de Nederrock van de 90s zijn de songs van ROKUS energiek, gelaagd en recht voor je raap. De band speelt ongebonden en ongedwongen over frustraties, het verlies van vrienden en de geneugten van het leven. Een stevige cocktail met invloeden van Soundgarden, Stone Temple Pilots en Tröckener Kecks. ROKUS is een muzikale uitlaatklep. ROKUS is de herder van de Nedergrunge!

Bandleden:

  • ROKUS

Where Siberia Ended

is een vierkoppige rockband uit Delft. Hun muziek balanceert op het punt waar post-punk, alternative rock en grunge elkaar vinden. Pearl Jam meets Editors. De band bracht recent al drie singles uit met stevige noteringen in de Indie Chart. Op 1 maart volgt de langverwachte release van hun nieuwe EP ‘Scar Tissue’! Nieuwsgierig? De muziek van Where Siberia Ended is te vinden op alle streaming platforms!

Bandleden:

Molehill Mountain

Molehill Mountain is een vierkoppige progressieve rockband uit de stad Delft met een eigen originele sound. Door de vele muzikale interesses hebben zij jarenlang gezocht naar hun eigen sound en hebben die nu gevonden. De band haalt inspiraties uit progrock, hiphop, metal en alternatieve rock. Molehil Mountain brengt een energieke show die je zeker wil meemaken!

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

13 April

Prijs aan de deur: 7,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda