Hilin Akoestisch

Een meisje, opgegroeid in een gebroken gezin, terwijl muziek altijd daar was met hoop voor een betere toekomst. Dit is wat Hilin hielp met alle gebeurtenissen om te gaan en een plekje te geven. “Zingen en schrijven werkt als therapie. Ik kom dan in wat ik mijn “ei” noem, daar waar alles mag en alles kan. Elke gedachte mag er zijn”.

Met haar nummers probeert ze je mee te nemen op een emotionele reis waar onderwerpen als verlies, rouw, agressie, depressie en burn-out aan bod komen. Haar unieke stem is verzachtend en variabel welke, in combinatie met de arrangementen op de piano, nooit saai zijn om naar te luisteren. Namen als Lana del Rey, Tori Amos, Amy Winehouse, Janis Joplin en Aretha Franklin worden vaak genoemd in de vergelijkingen met Hilin. Toch weet ze keer op keer een warme, verzorgende wereld neer te zetten waar je je meteen in thuis voelt en meer van wilt.

Eind 2020, midden tijdens de pandemie, heeft zij haar debuutalbum “The Bedroom Session” uitgebracht om wat hoop te brengen in onze eenzame reis, opgesloten thuis. Perfect passend bij de betekenis van haar naam: vogelnestje.

Hilin

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Sunday

1 October

Prijs aan de deur: 6

Deuren open: 14:30

Start: 14:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda