Gold Pepper + Vinnie’s Vice + Paint It

Een avond gevuld met muziek staat gelijk aan een avontuur waarbij elke noot een stap is op een onvergetelijke reis. Deze bijzondere avond bieden wij een podium aan drie lokale bands die elk met hun unieke sound je muzikale horizon verrijken.

Elke band brengt een eigen sfeer, een eigen verhaal, en samen beloven zij een avondvullend programma dat niet alleen de diversiteit en talent van onze lokale muziekscene laat zien, maar ook een onvergetelijke ervaring en avond biedt. Bereid je voor op een avond vol passie, plezier en uiteraard, fantastische muziek. Kom en vier met ons de magie van live muziek!

Voor de band Vinnie’s Vice is de eerst EP “First Flood” op vinyl verkrijgbaar.

Gold Pepper

Gold Pepper: een jaren ’80 tribute Als je 5 vrienden samen laat spelen, ontstaan er mooie momenten…

Gold Pepper is een goed voorbeeld van 5 ervaren muzikanten die verschillende invalshoeken combineren in een jaren ’80 project! Van Prince tot The Cult en van Whitesnake tot The Bangles.

Bandleden:

  • Natalia Rogalski (Zang)
  • Edwin van der Wel (Gitaar)
  • Peter Molenaar (Gitaar)
  • Hans Lammer (Bassist)
  • Joram Dijkman (Drums)

Vinnie's Vice

Vinnie’s Vice is een power trio en speelt Blues-with-a-byte: moderne songs met een jaren 60-70 sound. De band speelt hoofdzakelijk eigen werk, dat catchy, kleurrijk en persoonlijk is. Vinnie’s Vice-inatie komt van Stevie Ray Vaughan en Scott Henderson (tevens mentor van Vincent), maar ook van Jeff Beck, Led Zeppelin, Miles Davis, Stevie Wonder, Jimi Hendrix en John Mayer.
“a very mature player”  – Scott Henderson
Vincent is een gedreven, doorleefde en ervaren muzikant, met een diepe, mooie toon: verfijnd, dynamisch en energiek. Met de jong talenten Ehran als rock drummer en Eljo als een jazz/ gospel bassist is de band veelzijdig en op elkaar ingespeeld – uitdagend, risicovol en met een uitzonderlijke onderlinge chemie.
“geweldige gitarist” – o.a. gitarist Eef Albers en  blues promotor Johan Derksen
Sinds september 2022 speelde Vinnie’s Vice meerdere shows, waaronder clubs, festivals, radio en regionale TV.
“you’ve got great tone, man!” – Scott Henderson
Vinnie’s Drive is om hun eerste EP te releasen op bijzondere plekken, in bijzijn van muziekliefhebbers. Onder andere in de Boerderij, Zoetermeer als support voor Sjako!
Eerst EP “First Flood” op vinyl verkrijgbaar.

Bandleden:

  • Vincent Janse (Gitaar / Zang)
  • Ehran Ruinard (Drums)
  • Eljo Hendrosuseno (Bas)

Paint It

Hi! This is Paint It. We are three friends, brothers and musicians from The Hague who form an old class “powertrio”, but who also play and write a fresh mix off new rock/soul/funk/pop music.
We call it sunk pock;).

Next to playing our own material, we also play lots of covers going from Hendrix, and RHCP to Vulfpeck. For us, playing for an audience and recording in the studio are the two coolest things on earth, and we would love to keep on going forever. If you want to find out more about us, feel free to visit our Spotify and instagram.
See you all on the stage!

 

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

11 May

Prijs aan de deur: 8

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda