Cultuurweb: KennisHub Café – podiumpresentatie

Kom naar het KennisHub Café voor podiumkunsten, literatuur en poëzie, waar we je laten zien hoe je jouw kunst tot leven kunt brengen op het podium! The Live Coaches delen hun kennis en ervaring in een workshop Podiumpresentatie. Zij coachen kunstenaars en artiesten in het vertalen van hun unieke verhaal naar een live ervaring op het podium.

Tijdens de workshop delen The Live Coaches hun geheimen achter ‘de live belofte’ – een methodiek die jou helpt om de essentie van jouw optreden of voordracht te vangen en je publiek te raken. Laat je inspireren en krijg praktische tools aangereikt om tot jouw eigen live belofte te komen.

Meld je aan via deze link!

The Live Coaches

Denk je wel eens na over wat je jouw publiek wilt laten ervaren met jouw kunst? Welke boodschap en emotie je wilt overbrengen? Hoe kun je daar voor jezelf helderheid in scheppen? Met kleine oefeningen prikkelen The Live Coaches je gedachten. Je wordt je bewust van waar je nu staat en leert hoe je keuzes kunt maken die passen bij wat je wilt overbrengen op het podium. Daarbij wordt er natuurlijk ook ingegaan op keuzes die invloed hebben op hoe jij en je kunst overkomen, zoals je houding, je styling en waar je staat op het podium.

De interactieve workshop is interessant voor iedereen die zijn kunst op een podium wilt tonen. Na afloop kun je met al die nieuwe inzichten aan de slag om je optreden naar een hoger niveau te tillen. Na de workshop is er natuurlijk nog een gezellige borrel. Verwacht een inspirerende avond met leuke ontmoetingen, interessante gesprekken en waardevolle inzichten!

Bandleden:

Terug naar de agenda

Tuesday

21 May

Deuren open: 19:30

Start: 20:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda