Apolonia Music Store

Zet je schrap voor een onvergetelijke muzikale avond waar de energie van live muziek de lucht zal vullen en je ziel zal raken! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een buitengewoon evenement, waar niet één, niet twee, maar drie fenomenale bands het podium zullen betreden om je mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Een prachtige gelegenheid voor muziekliefhebbers om samen te komen en te genieten van een combinatie van live optredens en mooie plaatjes van de DJ.

Flyer Apolonia Music Store 1

 

Berry and the Refrigerators

De mannen van Berry and the Refrigerators speelden al in Drie toen de aarde nog plat was. Erik Nederpel (bas, oetjes en aatjes), Sander Luiten (gitaar, oetjes en aatjes) en Iwan van Vliet (drums en zang) zijn namelijk sinds jaar en dag in verschillende samenstellingen muzikaal actief. Berry and the Refrigerators, het bekt niet alleen lekker. Nee, het luistert ook nog eens lekker weg. De band is namelijk hun doorvertaling van alles wat ze eerder al samen deden. De laatste jaren werken ze met elkaar aan een eigen album, dat ooit het daglicht zal zien, maar zonder harde deadline. Eigen werk vol rokkende pop en rollende blues wordt met veel plezier vanuit het hart gespeeld. Kom dat zien!

Bandleden:

Horizontal Side Members

Indie pop band ‘Horizontal Side Members’ tikt dit jaar hun eerste lustrum aan. Met Frank van der Helm op drums, Léon Fransen op bas en Peter van Gelder op gitaar. Horizontal Side Members speelt eigen catchy, soms wat tegendraadse gitaarsongs. Niet geheel toevallig associëren de vocals van Léon en Peter regelmatig met Lennon & McCartney. Eind 2021 brachten ze hun ‘Sunny Days’ debuut album uit, met daarop maar liefst 14 eigen songs. Rond dit optreden brengen ze voor het eerst weer nieuw materiaal uit, in de vorm van hun ‘Modern Remake’ EP. Vier nieuwe nummers met opnieuw die aanstekelijke combi tussen sixties harmonies én nineties experiment. 8 juni is hun EP presentatie.

Bandleden:

Kachel

Waan je eerst in de Ierse groene heuvels, dans dan een verleidelijke Bretonse Bourée om vervolgens neer te strijken in een schommelstoel op een Amerikaanse veranda. Dit allemaal spreekt uit de warme akoestische klanken van Kachel. Deze vijfkoppige band is geënt op de folk, maar ze maken even gemakkelijk de oversteek naar Amerika. Of het nu gaat om de melancholie van een niet terugkerende geliefde, de sfeer van een avond in de kroeg of de klanken van een avontuurlijke reis, Kachel vertelt het verhaal. Met de melodieën van de trekharmonica (Deborah), viool (Nienke) en fluit en ukelele (Stefan) onder de ritmische begeleiding van gitaar (Yoran) en bodhran en cajon (Marc).

Bandleden:

DJ Mies Helm

Michel van der Helm werd geboren op de Bovendijk en was in zijn jeugd dus een goede buur van Nederland Drie. Hij trad er in latere jaren regelmatig op, in diverse bands en ook alleen als singer-songwriter. Deze avond vormt een variatie op die muzikale optredens, want we vroegen hem dit keer als DJ . In de voorbereidingen kwam ter sprake dat de oma van Michel en broer (Horizontal Side Members drummer) Frank lang geleden op deze zelfde datum geboren werd. Omdat ze met elkaar nog een overkoepelde naam zochten voor deze gezamenlijke bandsavond in Nederland Drie hebben ze deze met ‘Apolonia Music Store’ vernoemd, naar hun oma ‘Wilhelmina Apolonia Anna’.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

8 June

Prijs aan de deur: 10

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Apolonia Music Store
7,50
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda