Afscheidsconcert Piccolo!

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met Piccolo, de band die Den Haag en Wateringen al jarenlang in vervoering brengt met hun aanstekelijke mix van Blues, Rock en Pop.

Vanavond is het echter geen gewone avond, want we nemen afscheid van zanger Marten en daarmee deze geweldige band, hopelijk wordt er een nieuwe zanger gevonden zodat de band een doorstart kan maken.

Support: At First Sight

PICCOLO!

Piccolo wordt gevormd door elektrisch gitarist Michiel, lead/solo gitarist Laurens, bassist Teun, drummer Guido en zanger Marten. Dit is een gezelschap van voetballers. De band is dan ook op sv-KMD opgericht en begonnen. Piccolo speel eigen muziek met Blues-Rock-Pop invloeden en covers in Rock en Rock&Roll.

Deze band is regelmatig te zien op podia rondom hun ‘Hometown’ Wateringen en in Den Haag.

In NL3 zullen zij veel eigen nummers spelen, afgewisseld met wat lekkere meezing en mee-swing covers.

Bandleden:

At First Sight

AFS (At First Sight,) is een unieke groep muzikanten die zich richt op Indie en Britpop hits uit de jaren 90 tot nu. Met hun scherpe gitaren, catchy melodieën en energieke uitvoeringen brengen ze de sfeer van de iconische bands van de Britpop-era tot leven.

Van The Cure tot Muse, AFS levert een opwindende reis door de beste Britse muziek uit de afgelopen decennia. Het publiek wordt meegenomen op een emotionele rollercoaster van meeslepende ballads en opzwepende rocknummers.

Sinds hun oprichting hebben ze op talloze podia gestaan en het publiek veroverd met hun unieke benadering van deze geliefde genres. Of je nu een fan bent van de Britpop-era of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale ervaring, AFS is de perfecte keuze.

Klaar om de Britpop-geest nieuw leven in te blazen? AFS wel!”

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

1 June

Prijs aan de deur: 6,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Afscheidsconcert Piccolo!
5,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda