700ste Stage vanuit WPC Nederland 3

Een speciale uitzending live vanuit WPC Nederland 3 met Kees Visser en zijn programma Stage!

Het programma voor, door en met muzikanten viert een feestje: al 700 afleveringen lang iedere vrijdagavond mooie klanken, veel gelach en vooral gezelligheid. Een breed scala aan muzikanten, van doorgewinterd tot net begonnen, van melodieus tot metal, van akoestisch tot elektrisch en alles wat daar tussen zit. Daarnaast worden ook iedere week nieuwe muziek gedraaid van lokale en regionale bands en bekende of minder bekende muziek uit de regio of ver daar buiten. Kortom, het programma voor de muziekliefhebber!

Stage, is iedere vrijdagavond te beluisteren bij WOS radio van 20.00 tot 22.00 uur

Tijdschema:

20.10 – 20.50 uur Flemming
21.10 – 21.50 uur Split Seconds
22.10 – 22.50 uur Recharge
23.10 – 23.50 uur Portland Rider

April 2024 4

Split Seconds

Split Seconds is een coverband met muzikanten die weten wat muziek maken is. Met hun uitgebreide repertoire weten ze elk podium onveilig te maken. Ontstaan uit een passie voor muziek zijn de bandleden samen gekomen om met elkaar iets gaafs neer te zetten. Met veel plezier spelen ze bekende covers, hun repertoire is zeer divers. Van Madonna tot Beth Hart en van Kiss tot Anita Meijer. Als het een feestje moet zijn speelt Split Seconds ze allemaal. Tijdloze klassiekers worden afgewisseld met hedendaagse hits. Split Seconds kan optredens verzorgen op ieder soort feest. Van een gezellige feestzaal tot een intiemere setting, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. In overleg kan de speelduur en het repertoire aangepast worden zodat de band perfect op uw feest past! Met veel energie en passie geven ze elk liedje een “Split Seconds” sausje mee.

Bandleden:

Fleming

Fleming is een eigenzinnige coverband met niet zo maar een cover. Ze pakken niet de meest makkelijke muziek aan. Voorbeelden zat: Pink Floyd, Robert Cray, Judas Priest om maar eens wat te noemen. Daar komt bij dat ze daar ook nog hun eigen draai aangeven en dan heb je precies hetgeen waar ze voor staan: bloedserieus, eigenzinnig en niet alledaagse covers. Hun motto: We spelen wat we leuk vinden en we houden van onze muziekinstrumenten. En dan zijn ze ook maar met z’n drieën!

Bandleden:

Recharge

Recharge is een ervaren rock coverband met een vooral female georiënteerd repertoire. Recharge bestaat uit een zangeres, gitarist, toetsenist, bassist en een drummer. De band speelt, op enkele uitstapjes na, female power songs van Skunk Anansie tot Beth Hart, van Anouk tot Cher en Sass Jordan tot The Cardigans. ‘Recharge’ yourself met een energiek avondje livemuziek en come see us!

Bandleden:

Portland Rider

De bandleden van Portland Rider zijn doorgewinterde muzikanten en kennen elkaar van vorige bands waar zij in speelden. In vorige settings speelden ze op tal van poppodia en festivals. Gitarist en componist Rick, die vanaf 2010 ook onder naam Portland Rider solo optrad, startte de nieuwe band. De bandleden besloten de naam Portland Rider ook als bandnaam te gaan gebruiken.

Als band zijn ze in 2020 gestart. Aanvankelijk nummers op afstand opnemen in verband met de Coronatijd. In de Lente van 2023 volgde de doorstart, waar zij 1x in 2 weken een oefenruimte mochten gebruiken. Inmiddels hebben zij enkele keren live gespeeld op lokale radiostations, poppodia, muziekcafe’s en een indoor festival. Ze snakken ernaar om lekker Live te vlammen.

Doel is zoveel mogelijk live spelen. Hun droom is dat uiteindelijk zoveel mogelijk mensen hun muziek gaan beluisteren. Daar hebben ze al een goed begin mee gemaakt, want hun nummers worden regelmatig op lokale radiostations gedraaid. In Nederland, maar ook in Engeland, Duitsland, Verenigde Staten (met name Texas. Pensylvania en California), Canada en Australië. Berichten daarover staan op hun Facebookpagina.

Bandleden:

Terug naar de agenda

Friday

12 April

Prijs aan de deur: Gratis

Deuren open: 19:00

Start: 20:00

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Laden Agenda