Progland 3: Tower of Kalla

Tower of Kalla is een bijzondere band uit Katwijk. Vijf verschillende mensen met een gedeelde passie voor symfonische rock muziek. Muziek die bruist van de creativiteit, muziek vol pieken en dalen, muziek die de luisteraar mee neemt op een ontdekkingstocht.

Hun repertoire bestaat uit covers uit de symfonische en progressieve rock van de jaren ’70 en ’80. Denk hierbij aan Genesis, Yes, Marillion, Pink Floyd, Kayak en Toto. Een fijne mix van herkenbare nummers en een spannende muzikale reis vol knallende solo’s! Met een verassende en flamboyante liveshow wekt Tower of Kalla de hoogtijdagen van de symfo tot leven.

Tower of Kalla

Tower of Kalla bestaat uit muzikanten die allen een voorliefde hebben voor symfonische/progrock. Denk aan Genesis, Yes, Pink Floyd, Toto, Rush, Marillion, Kayak. Met een mooie mix brengen zij deze parels ten gehoren.

Bandleden:

Terug naar de agenda
online = korting

Saturday

7 December

Prijs aan de deur: 7,50

Deuren open: 21:00

Start: 21:30

Westlands Pop Centrum Nederland 3

Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

Praktische informatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Progland 3: Tower of Kalla
5,00
Goedkoper dan aan de deur!
Met korting!

Online tickets:

Geef hiernaast het aantal tickets aan dat je wilt bestellen en klik op de knop 'Koop Tickets'.

Het ticket dat je op je eigen e-mailadres ontvangt bevat een unieke QR-code die je aan de deur moet laten scannen.

LET OP! Tickets zijn online te koop tot de start van het evenement, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de deur!

Laden Agenda