Vanwege restricties van overheidswege in verband met het Corona-virus heeft het Westlands Pop Centrum Nederland 3, te Wateringen, besloten alle concerten tot 6 april te annuleren. Wij gaan ons best doen om alle concerten en activiteiten te her plannen naar nieuwe data verderop in 2020.

Alle bands krijgen van ons bericht via de mail, houd onze website ( www.nederlanddrie.nl ) en onze Facebook pagina in de gaten, we brengen iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Wij hopen dat onze concerten vanaf 6 april weer gewoon doorgang zullen vinden. Uiteraard berichten we u als dit onverhoopt toch anders is.

Hallowed Fire

Metal

Over Hallowed Fire

Hallowed Fire is een vijfkoppige Heavy / Thrash Metal-band uit Heerhugowaard die eind 2016 werd gevormd. Hun eerste show was de voorronde van de Metal Battle 2017. Ze haalden de halve finale en sindsdien volgden vele shows.

Hun invloeden variëren van old school fast Thrash / Speed Metal tot groove heavy breakdowns.

Begin 2019 werd hun originele bassist Gio vervangen door Maxime (Defazer, ex-Jackal) en in april 2019 brachten ze hun debuut-EP uit met de naam "Decade of Darkness".

Hallowed Fire heeft het podium gedeeld met bands als: Exhorder, Angelus Apatrida, Evil Invaders en Distillator.

Zorg ervoor dat je ze bekijkt in drie!

Sla je hoofd en scheur omhoog!

Volg deze band

Onkt

Metal

Over Onkt

ONKT is een 5 koppige band uit de omgeving van Alkmaar die Djent speelt. ONKT is ontstaan in 2006.

De muziekstijl wijkt af van wat men doorgaans als “Metal” beschouwd door de polyritmische opbouw van hun muziek. Door gebruik te maken van beduidend laag gestemde gitaren, verschillende lagen in ritmiek en gebruik van samples zorgen ze voor een lekkere headbangende groove terwijl de muziek je toch laat anticiperen naar de volgende moeilijk harde breakdown.

Sinds 2006 is ONKT gegroeid van een idee in de studio tot een internationaal toerende band. In 2017 heeft ONKT gespeeld met bands als Creative Waste (Saudi Arabia), Scordatura (U.K.), Foetal Juice (U.K.) en Desolation (Serbia) Deze laatste band speelde support voor ONKT tijdens hun Balkan zomertoer van 2017.

Vanaf 2009 heeft ONKT 3 albums en 2 officiële videoclips uitgebracht. EQUILIBRIUM is het nieuwste album waaraan het groeiende publiek kan ervaren hoe deze band is getransformeerd van een band naar deze machine die ONKT heet. Invloeden van bands als Meshuggah en Gojira zijn zeker aanwezig in hun zoektocht naar een eigen geluid.

Volg deze band

Crown For A Killer

metal

Over Crown For A Killer

Crown for a Killer is een Nederlandse metalcore band opgericht in Eindhoven. Met 2 front zangers weten ze een energieke show neer te zetten, toegankelijk voor een groot publiek. 

Zij hebben wat er nodig is om de Nederlandse metalcore over te nemen.

Volg deze band

Prijs: € 3

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten