Flight to the Rolling Stones

Rock

Over Flight to the Rolling Stones

Peter Vermeij , zang en harmonica, werd bekend in de jaren 80 door zijn Jagger sound in de “Stars on 45” Rolling Stones medley. Kom eens naar een optreden en laat je verbazen over de gelijkenis van stemgeluid . Ook heeft Peter vele commercials ingezongen waar Stones muziek werd gebruikt.

Meestergitarist Hans Hollestelle, is een van de eerste en beste sessiemuzikanten van Nederland. Ook een bekend producer en arrangeur . Hij stond als tiener al met zijn band de Torero`s in het voorprogramma van de Beatles. Ook heeft hij gespeeld in Sandy Coast, Rainbow Train, Ekseption , Spin en toert met Peter Koelewijn en zijn Rockets door Nederland. Zijn gitaarsolo`s zijn een begrip bij de fans.

Gitarist John Baltus is geen onbekende muzikant in de Haags muziekscene. Zo leidt hij al jaren lang jamsessies en heeft in diverse bands gespeeld. John is een grote fan van de Rolling Stones.

Willem Augustijn speelt de basgitaar, hij heeft gespeeld bij Big John Russel en de Wim Bielers Q-band. Ook heeft hij bij Anouk gespeeld .Hij speelt nu regelmatig met andere bekende muzikanten in diverse projecten o.a. met Polle Eduard, Jaap de Jonckheere, Bas Paardekooper . Een fantastische bassist !

Drums, Erik Pronk zeer bekend in het Haagse muziekwereldje mede door het leiden van vele sessies en zijn veelzijdige drum kwaliteiten. Heeft gespeeld bij Billy the Kid , Livin`Blues en samen met Willem bij Anouk. Wordt regelmatig gevraagd met muziekprojecten mee te doen.

Kaarten zijn ook te koop tijdens Waterpop bij de Nederland 3 stand voor € 4,00

Volg deze band

Prijs: € 4

Aan de deur: € 5

Deur open: 23:00

Start: 23:30

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten