Ook weekendkaarten verkrijgbaar.
(klik)

Bellablues

Blues

Over Bellablues

BellaBlues is de band geformeerd rond zangeres Ellen “Bella” Vosters en meester-gitarist Johan Hakkens. Ellen heeft haar roots niet in de Blues, maar ze kan wel terug kijken op een zeer rijke Rock achtergrond. Haar heerlijke rauwe stem is bij uitstek geschikt voor “Blues and More”. In combinatie met haar flamboyante podium aanwezigheid mag je haar zeker niet missen.

Door de geweldige mix van geroutineerde muzikanten met een verschillende muzikale achtergrond is BellaBlues iets volledig nieuws aan het Blues firmament. Het gitaarspel van Johan is werkelijk onnavolgbaar.

Bandleden

Johan Hakkens is een conservatorium geschoolde meester-gitarist heeft zijn achtergrond in de Klassieke muziek en Country en heeft jaren lange ervaring op de podia in het binnen- en buitenland. Zijn grote liefde (naast zijn vriendin) is J.S. Bach. En ondanks zijn uitspraak “Na Bach is er geen vernieuwende muziek meer gemaakt” luistert hij ook graag naar Josh Smith, Scott Henderson en Robben Ford. Johan is gitaarleraar en kunstschilder. Er was zelfs een kunstwerk van hem te bewonderen in het Rijksmuseum.

Frankie V is de gepokt en gemazelde Hammond Guy waar BellaBlues lang naar heeft gezocht. Hij zorgt voor de smaakvolle Hammond saus over de BellaBlues. Frankie is al jarenlang een begrip in de Bluesscene. En als Sideman heeft hij de afgelopen jaren menig binnen en buitenlandse Bluesartiest begeleid. Frankie zou je nog kunnen spotten in diverse Nederlandse bands.

Rico Hagemeijer zorgt voor de Bass onder het BellaBlues fundament. Deze ouwe rot zorgde meer dan 10 jaar samen met Ad voor een stabiele Blues basis voor Jeremy and the Groovebreakers. Zijn grote liefde is Blues en Americana. En hij doet niets liever dan een stevig groove neer leggen.

The Bluesville’s

Blues

Over The Bluesville’s

The Bluesville’s spelen de Blues. Originele roots muziek vanuit het hart en ziel gespeeld op authentieke instrumenten. Niets meer of minder. De band bestaat uit liefhebbers van het genre met een breed repertoire aan covers en originals. Ze zijn bekende gezichten op vermaarde podia in Nederland zoals Bluescafé Apeldoorn en De Boerderij in Zoetermeer.

De vijfmansformatie ontstond uit voormalige leden van The City Blues Band, 6ft Below en Moontanned. Bestaande uit zanger/mondharmonica speler Marcel Pels en het onverstoorbare bas/drums koppel Mario Michies en Cees Matton. Gitaarmaestro Dave Sumatra en de als laatst gerekruteerde keyboard virtuoos Franz van Veen completeren het kwintet.

Opererend vanuit de Utrechtse metropool zorgen The Bluesville’s voor wervelende optredens vol met passie, dynamiek en bovenal vakmanschap. Sumatra, Pels en van Veen omcirkelen elkaar als gekooide leeuwen in het kruisgevecht tussen de magistrale gitaar, harmonica en keyboard solo’s. Hun wisselwerking met de solide ritme sectie woedt voort als een prairie vuur tot de laatste noot van elk concert.

Hun speelstijl varieert van old school Delta en down home Chicago Blues, swingende Texas Boogie tevens West Coast Blues aangevuld met melancholieke Ballades en Southern Rock. Ze spelen overal en altijd. Treden op in nachtclubs en concertzalen evenals festivals, privé feesten en verder elke gelegenheid of evenement dat op hun pad komt.

Frits Krieg

Presentator

Over Frits Krieg

Frits Krieg (1950) groeide op in de jaren ’60. In die tijd ontstond er in Engeland een heuse bluesboom.

Zo ontstonden bands als John Mayall & the Bluesbreakers, Cream en Fleetwood Mac. Ook Nederlandse bands als Livin’ Blues en Cuby and the Blizzards zagen het levenslicht.

Het verzamelen van bluesplaten was zijn grote hobby. Na zijn werkzame leven heeft Frits zich volledig op de muziek gestort. Zo startte hij een blues radioprogramma bij de WOS, leerde hij mondharmonica spelen, werd bestuurslid bij Blues aan Zee (Monster) en daarnaast is hij betrokken bij van de Dutch Blues Foundation. Frits zal deze avond de presentatie verzorgen!

Prijs: € 8

Aan de deur: € 8

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten