Shade of Hatred

Death Metal

Over Shade of Hatred

Shade of Hatred is een Melodic Death Metal-band uit Nederland. Afkomstig uit de geest van Florian, is de band in 2011 ontstaan. Met een duidelijke muzikale visie bestaat de groep nu uit Rik als hun vocalist, Florian en Chuy op gitaar, Abel op bas en Yannick op drums. Met een passie voor melodie en brute kracht, levert de band sterke en boeiende nummers verweven met lyrische thema's, variërend van oude vergeten mythologische verhalen tot de koude en donkere reflecties van de hedendaagse samenleving. Gedreven, gepassioneerd, maar vooral ... Metal!

De band bracht in 2011 hun demo 'Thanatus' uit, die in 2015 werd gevolgd door een EP met de naam 'Invidious Revelations'. Nu is Shade of Hatred terug met hun eerste volledige album "Reflection on Ruin" dat is uitgebracht in 2019. Na het hebben gespeeld als voorprogramma voor bands als Heidevolk, Mayan en Gus G naast veel regionale en zelfs enkele internationale shows, maakt de band snel terrein in de Nederlandse metal scene.

Volg deze band

SWALLOW EARTH

Deathmetal mélodique

Over SWALLOW EARTHSWallow earth bestaat uit 5 (vrienden) die zich hebben verzameld rond een paar biertjes en enkele rock'n'roll-ideeën. Ze komen elk uit verschillende gevestigde formaties zoals Left Hand Path, Prelude to disaster, The Thin and The Fat Guy's en Infected.

Volg deze band

Prijs: € 3

Aan de deur: € 5

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten