LEBROCK

ROCK

Over LEBROCK

LeBrock is een verzameling van vier eigenwijze muzikanten met een gezonde rockverslaving en een eigenzinnig rock repertoire: altijd nét even anders, maar altijd origineel.
We bestaan inmiddels al weer meer dan 15 jaar en spelen nog steeds juist die nummers die we altijd al wilden spelen; het plezier spat er bij onze optredens dan ook aan alle kanten af.
Onze playlist telt een aantal onverwachte wendingen, waarbij we de argeloze luisteraars graag op het verkeerde been zetten en verrassen met pareltjes uit de rockhistorie.
We hebben een “basic” bezetting : Vocals, Guitar, Bassguitar & Drums – en we gaan muzikaal gezien zonder franje recht op ons doel af : Stevig en strak met als doel de essentie van de nummers vol te raken.
Het verrassingselement speelt een belangrijke rol in ons repertoire: van de hippies van Jefferson Airplane tot Muse, van de stadionrock van U2 tot de krautrock van de Scorpions, en niet te vergeten onze inmiddels bijna legendarische versie van “A Whole lotta Love”: kortom LeBrock is altijd afwisselend, nooit voorspelbaar.

Volg deze band

Prijs: € 6

Aan de deur: € 7

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten