The Royal Spuds

Folk Punk

Loch Out is een coverband die een mix verzorgd van zowel klassieke als moderne Rock / Hard Rock nummers

Over The Royal Spuds

Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen. Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze. Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock 'n roll-saus. Zoals "echte" spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Nog een flinke scheut bier erbij en het feest kan van start!

Met hun uitbundige mix van Folk en Punk (en alle andere stijlen waardoor ze beïnvloed worden) weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken! Citaten als: “Het is angstaanjagend wat deze band kan aanrichten in een zaal die afgeladen vol staat” (Live en Lazarus, maart 2013) bevestigen dat! Na het uitbrengen van een EP in 2012 en een CD in 2013 is de band inmiddels hard aan het schrijven aan de volgende studioproductie. 

Kortom, ben je in voor een flink feest? Nodig The Royal Spuds dan uit! “It's Folk Punk Mashed Potato!”
Maarten van Vliet: Vocals, Banjo & Mandolin
Micky Silver: Accordion, Whistles & Vocals
Milan Boom: Guitars & Backing vocals
Robin Janssens: Guitar & Backing vocals
Dave Schrijvers : Bass
Mark de Jong: Drums

www.theroyalspuds.com

Volg deze band

Loch Out

Over Loch Out

Loch Out kreeg voor het eerst vorm tijdens een spontane jamsessie onder drie collega's. Na een gezellige en geslaagde avond kreeg deze sessie al snel een vervolg.Om de missende gitaar partijen in te vullen werd Johnny bij de band gevraagd als tweede gitarist. Er werd een vaste avond ingeplant en al snel ontstond er mooie diverse lijst aan nummers. Het duurde dan ook niet lang voor er een datum volgde voor een optreden in het WPC.Het eerste optreden was een succes! Vince, die als invaller meespeelde op de bas, schaarde zich definitief bij de band en hiermee was de huidige formatie een feit. Sindsdien staat Loch Out garant voor een gezellige avond met een mix van zowel klassieke als moderne (hard)rock muziek!Band formatie:

Twan (zang)

Bram (drums)

Johnny (gitaar)

Vince (bas)

Ronald (gitaar)

Volg deze band

Prijs: € 4

Aan de deur: € 4

Deur open: 21:00

Start: 22:15

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten