Kaptana
Broertjes in de muziek, het kan twee kanten uitslaan.

Bij Oasis werkte het niet, bij bands als Kings Of Leon en Lemon Twigs wel.

Kaptana mag aan dit lijstje worden toegevoegd, want de gebroeders Kappetein zijn met zijn tweetjes verantwoordelijk voor knallende bluesrockshows doorspekt met broederliefde.

Het tweekoppige bluesmonster uit het immer pittoreske Zoetermeer maakt no-nonsense bluesrock waar Jack White en de Black Keys jaloers op zouden zijn, maar de band is zich ook bewust van de artiesten die aan de wieg van het genre stonden.

Met herkenbare teksten, strakke drumgrooves en moddervette bluesriffs heeft Kaptana sinds 2016 al op menig podium gestaan en het lijkt er niet op dat de band daar snel mee zal stoppen.

Kaptana staat garant voor een avond vol bluesrock and roll. Nee, Kaptana is de perfecte band voor iedere gelegenheid. Name a more iconic duo, we´ll wait.


Magnavox Radio

Een stuwende indie-wave-rockband uit Zuid-Holland /// De band maakt
sferische en energieke songs met geluiden uit de jaren ‘80 gecombineerd met eigentijdse indie-rock /// Denk aan bands als The Killers, U2, Mutemath, maar ook een beetje The Police

Magnavox Radio bestaat uit:
- Luc Groen // zang, gitaar, synths
- Jan Koedoot // gitaar
- Bram Alblas // bas, synths
- Quint Bonvie // drums


Deur open: 21:00 uur

Entree: € 5,00

Kaptana

Blues Rock

Kaptana

Over Kaptana

Broertjes in de muziek: dat kan twee kanten op. Bij Oasis werkte het niet, bij bands als Kings Of Leon en Lemon Twigs wel. Kaptana mag aan dit lijstje worden toegevoegd, want de gebroeders Kappetein zijn met zijn tweetjes verantwoordelijk voor knallende bluesrockshows doorspekt met broederliefde. Het tweekoppige bluesmonster uit het immer pittoreske Zoetermeer maakt no-nonsense bluesrock waar Jack White en de Black Keys jaloers op zouden zijn, maar de band is zich ook bewust van de artiesten die aan de wieg van het genre stonden. Met herkenbare teksten, strakke drumgrooves en moddervette bluesriffs heeft Kaptana sinds 2016 al op menig podium gestaan en het lijkt er niet op dat de band daar snel mee zal stoppen. Kaptana staat garant voor een avond vol bluesrock and roll.

Volg deze band

Magnavox Radio

Indie wave rock

Magnavox

Over Magnavox Radio

Na een radiostilte is Magnavox Radio terug met nieuwe liedjes. De 80’s invloeden zijn gebleven, maar met meer gitaar en dansbaarheid. De band bracht in 2013 hun debuut EP uit. In 2015 werden de singles Horizon en Driftwood uitgebracht en speelde de band live op radio bij 3FM. Ook 2016 was een radiovriendelijk jaar: de band was met regelmaat te horen bij Pinguin Radio, Indie XL en natuurlijk hun huisstation Den Haag FM. De afgelopen anderhalf jaar heeft de band een break genomen en hebben ze gewerkt aan nieuwe liedjes en een nieuw geluid. Na hun break deed de band nee aan de Nobel Award Leiden en sleepten ze de derde prijs in de wacht. Check zelf of de lovende recensies kloppen en kom kijken en luisteren!

Magnavox Radio is: Luc Groen, zang, gitaar, toetsen; Jan Koedoot, gitaar; Bram Alblas, bas, toetsen; Quint Bonvie, drums

Volg deze band

Prijs: € 4

Aan de deur: € 5

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten