Gorefunest

Over Gorefunest

We nemen jullie terug naar Dynamo Open Air in Eindhoven 1993, op deze warme dag staan 70 duizend mensen te kijken naar het hoofdpodium. Daar staat Nederlandse trots, specifieker Zeeuwse trots, ‘GOREFEST' het podium af te breken. Een show die werd opgenomen en op plaat uitgebracht. Tegenwoordig gezien als een echte cultplaat in de death metal scene genaamd; “Eindhoven Insanity”.

Nu 25 jaar later in 2018 is ‘GOREFEST' niet meer, maar een groepje studenten van de METAL FACTORY in Eindhoven wilt dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en de “Eindhoven Insanity” naar steden in Europa brengen om mensen nog een keer deze set live te laten beleven. ‘GOREFUNEST’ bestaande uit; Fons van Dijk, Remus Stingaciu, Remco Schouten, Robert de Gast en Jitse Zonneveld zal het publiek mee terug nemen naar 1993 en een energieke show geven met daaronder de geweldige muziek van Gorefest. Leuk detail is dat de leden van ‘GOREFUNEST' gitaarles hebben gehad van Boudewijn Bonebakker, juist, de gitarist van het origineel. Hard zal het zeker gaan en vet zal het zeker worden!
__________________________

GOREFUNEST (GOREFEST tribute)

Volg deze band

Mr Jack

Over Mr Jack

Mr. Jack gives you System of a Down's chaotic and melodic songs, crazy liveshows and wide vocal range and brings back System in their prime time

Volg deze band

Attack the Radical

Over Attack the Radical

Attack The Radical is een jonge, Nederlandse Pantera tribute band. Ze brengen de songs van Pantera ten gehore op energieke wijze!

Volg deze band

Over

14 December 2019, gorefunest, Mr Jack Attack the radical

Koop tickets

Prijs: € 5

Aan de deur: € 7

Deur open: 21:00

Start: 21:30

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten