Life's Electric

Rock

Lifes electric

Over Life's Electric

Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor bands als The Used, Breaking Benjamin en Bring me the Horizon. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd.

Na de release van de unaniem geprezen EP ‘’ Catalyst’’, een videoclip die meer dan 30.000 keer is bekeken op YouTube, talloze shows door heel Nederland en ruim 500.000 Spotify plays is Life’s Electric geen onbekende in het Nederlandse rockcircuit.

In Maart 2016 speelden de band drie aftershows van Muse in Club Ziggo. Er ontstond een kettingreactie: De band werd meermaals gedraaid op Nationale radio (3FM) en er kwamen er niets dan positieve reacties over het live optreden bij DitIsDomien.

Volg deze band

Stake

Post Metal

Stake

Over Stake

Eind 2007 won de band het provinciaal rockconcours Westtalent. Enkele maanden later wonnen zij Humo's Rock Rally 2008. Daarmee werden ze zelfs de jongste winnaars ooit. Meteen na hun overwinning bracht Steak Number Eight haar demo-album When The Candle Dies Out uit. De Rock Rally-zege en alle positieve recensies van hun cd leverde de groep meteen optredens op grote festivals op.

In 2011 kwam All is Chaos uit en verbaasde vriend en vijand. Een geweldig album met de inmiddels tot klassieker uitgeroepen song “Dickhead“.Wereldwijd werden er maar liefst 65.000 examplaren van verspreid. In 2013 kwam hun nieuwe album The Hutch tot leven met o.a. het fantastische nummer “Black eyed“. En twee jaar later was het Kosmokoma die geweldige sporen bij fans & muziekliefhebbers achter lieten.

De band speelde onder meer op Marktrock, Dour Festival, Polsslag, Graspop Metal Meeting, Pukkelpop, Hellfest en Wacken. Daarnaast stond de band in het voorprogramma van onder andere Pelican, Deftones en And So I Watch You From Afar. Daarnaast is de band op tour geweest met niemand minder dan The Dillinger Escpape Plan, Prong, Deftones en Mastodon.
En toch kwam er in 2018 het bericht naar buiten dat er een einde aan Steak Number Eight kwam. Een emotioneel hoofdstuk werd hiermee afgesloten, want tijdens de laatste 2 concerten eind 2018 (die binnen een paar minuten met 2400 kaarten uitverkocht waren) werd pas helemaal aan het einde duidelijk dat dit geen einde, maar nieuw begin zou worden. Het woord STAKE was diverse minuten te zien en het publiek (waaronder Stefanie en Paul) was in extase. Onder het genot van torenhoge kippenvel waren wij alle getuigen van een nieuw hoofdstuk, STAKE!

Met de originele line-up zijn zij in 2019 terug onder een nieuwe naam en produceren zijn hyper atmospheric grunge core of misschien wel Post Metal-oriented melodic Sludge. Ga de band vooral live zien en ervaar de rauwe ongepolijste songs. Een explosieve liveband die je gezien moet hebben om het te kunnen begrijpen.

We moeten nog even wachten op het nieuwe werk, maar om je alvast een indruk te geven van wat je kunt verwachten kun je onderstaande Videoclip alvast bekijken:

Volg deze band

Green Lizard Ft Rudeboy

Grunge

Greenlizzard

Over Green Lizard Ft Rudeboy

Met trots presenteren wij de headliner van Masterfest:

Een full show van Green Lizard ft. Silver Surfering Rudeboy.

Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins & Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad, want deze nummers worden uitgevoerd door de originele zanger van deze legendarische band.

Verwacht een set met echt alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild.

Green Lizard werd opgericht in 1994 door de broers Remi, Willy en Brian Tjon Ajong. In 1996 wonnen zij de grote prijs van Nederland. In 2000 kwam hun album Identity uit die geproduceerd was door Cliff Norell bekend van Faith No More, Skunk Anansie, R.E.M., Jeff Buckley en Sting. Met optredens op Pinkpop 2000/2001, Lowlands, Sziget, winnaar van de gouden kalf en een zilveren harp. Kortom, een indrukwekkende c.v. voor een Nederlandse band!

​Na een succesvolle tribute to Nirvana en door dat overweldigend succes toeren zij in 2018/2019 samen met Rudeboy, Urban Dance Squad: Tribute to the Nineties.

​Rudeboy was rapper van Urban Dance Squad. De band ontstond in december 1986 in Utrecht. Nadat de band naam maakte met energieke live-optredens, werd in 1989 het goed ontvangen debuut opgenomen, Mental Floss for the Globe, waarmee de band een Edison won. De band werkte vervolgens aan zijn live-reputatie op Pinkpop, het New Yorkse New Music Seminar, een Amerikaanse tour en een aantal voorprogramma's voor Living Colour.

​Van 1997 tot 2000 werkte zanger Rudeboy Remington ook met Junkie XL. Na het uiteenvallen van UDS startte hij vervolgens zijn eigen band, LXO, die later tot The League of XO Gentlemen werd omgedoopt.

Volg deze band

Koop tickets

Prijs: € 17.50

Aan de deur: € 20.00

Deur open: 13:30

Start: 14:30

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten