Tijdens deze benefiet avond nemen wij na bijna 30 jaar afscheid van Michael de Bruin die lijdt aan deze zeldzame ziekte. 
PXE staat voor Pseudo Xanthoma Elasticum. Het is een erfelijke ziekte waarbij er verkalkingen ontstaan in diverse bindweefsels door een defect in het gen ABCC6. Door dit gendefect kan een bepaalde stof vanuit de lever niet goed getransporteerd worden naar de bloedbaan. Elastische weefsels in huid, ogen en bloedvaten zijn erg gevoelig voor de versnelde verkalkingen die optreden. De ernst verschilt per patiënt. Omdat de aandoening zeldzaam is, wordt PXE vaak niet herkend. Men schat dat slechts 400 à 500 mensen in Nederland lijden aan deze ziekte.

Voor meer informatie omtrent deze ziekte. 

https://pxe.nl

Batcrab

Rock

36333948 1944777785576860 8794518302513692672 o

Over Batcrab

is een rockband met invloeden van popmuziek, afkomstig uit Den Haag en omstreken. De band bestaat uit: Cheryl Mostert (zang), Ronald Verkolf (bas), Richard Jansen (drum) en Wesley Vermeer (gitaar). De band is in 2012 begonnen met het spelen van gevarieerde covers, maar de behoefte om verder te gaan is uitgegroeid tot het schrijven van eigen werk waarbij de band zich laat beïnvloeden door artiesten als Muse, Kensington en DI-RECT. Het resultaat hiervan is het uitbrengen van de eerste EP ‘Blindfolded’ in juni 2018, geproduceerd door Serge Naberman (Claim to Fame studio).

Volg deze band

Oversized

Covers

Oversized Zebrapad met plectrum 150ppi

Over Oversized

al meer dan 20 jaar een begrip in het Westland. Voor degene die zo nog niet kennen Oversized is een allround coverband. Speelt nummers uit de sixties seventies eighties, maar heeft ook geen moeite met de hedendaagse pop rock funk en metal. Een greep uit het repertoire: Rolling Stones, Golden Earring, Herman Brood, David Bowie, Queen, Santana, Guns n’ Roses, Red Hot Chili Peppers, U2, en Metallica. De band bestaat uit Koos Sekrve (zang/monharmonica/toetsen), Frans Jansen (zang/gitaar) Ronald vd Sande (drum/percussie), Jerry Kallan (Zang/gitaar) en Saro Polstra (bas)

Volg deze band

Rope

Blues

Rope 1

Over Rope

Rope is een (cover)band, meer blues gericht. De band bestaat uit: Ronald Touw (zang), Ed Bouwens (bas), Oscar Koenders (drum) en Frans Jansen (gitaar)

Volg deze band

Prijs: € 10

Aan de deur: € 10

Deur open: 20:30

Start: 20:30

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten